Communicatievaardigheden voor leidinggevenden in de techniek

Optimaal leidinggeven in een technische omgeving (MBO/MBO+)

Kosten per persoon: € 475,-
Dit bedrag is inclusief lunch, lesmateriaal en Bewijs van Deelname en exclusief btw.

U geeft leiding aan medewerkers in een hectische technische omgeving, met vaak een hoge werkdruk. Het kan zijn dat uw medewerkers op andere locaties werken; dat betekent leiding geven op afstand. Hoe houdt u het hoofd koel?

In deze training leert u welke stijl(en) van leidinggeven in uw situatie het beste past om het meeste uit uw mensen te halen. U krijgt een theoretisch kader aangereikt en u gaat oefenen met concrete praktijksituaties.

Voor wie

Deze praktische training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden op MBO/MBO+ niveau in de techniek. De docent heeft jarenlange ervaring met communicatie-, persoonlijkheids- en leiderschapstrainingen in diverse organisaties. In de training kan de docent op praktijksituaties in de techniek inspelen; ook weet hij welke eisen aan medewerkers in een technische - en vaak stressvolle - omgeving worden gesteld.

Inhoud

Deze zeer praktijkgerichte cursus is concreet en direct toepasbaar. U leert een aantal functionele vaardigheden die aan leidinggeven zijn gerelateerd. Naast een theoretisch kader (Bateson, Covey e.a.) gaat u vooral aan de slag met uw eigen praktijksituaties.

Resultaat

U bent in staat effectief te communiceren met collega's. U kent de diverse stijlen van leidinggeven en kunt deze effectief en persoonsgericht inzetten. U kunt omgaan met de verschillende kennisniveaus van de mensen waaraan u leiding geeft en u bent in staat motiverend te coachen en de verantwoordelijkheden en taken op een juiste manier te delegeren. 

Duur en lestijden

De instructie duurt 1 lesdag.

Lestijden: van 09.00 tot 16.00 uur

NB: instructies op de hierboven genoemde data gaan door bij voldoende deelnemers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign

Notice: Undefined index: cookie_instellingen_ingesteld in /home/interander/domains/parkstad-opleidingen.internetanders.nl/public_html/views/paginas/main.php on line 374